Entrada destacada

Portes autèntiques de Gaudí a la venda per Wallapop

Especulació a Barcelona

CONEIX RÀPIDAMENT TOTS ELS DETALLS DEL PROJECTE DE NÚÑEZ Y NAVARRO EN AQUESTA GALERIA FLICKR

diumenge, 26 de març del 2017

El Celler Cooperatiu de Sant Cugat tancat en una capsa



Això va estar a punt de passar a Sant Cugat a l'any 2001, el projecte de "recuperació" del Celler Cooperatiu de César Martinell, consistia en encapsular tot l'edifici modernista amb una mena de caixa de vidre, ferro i tires de fusta.



El projecte es va aprovar per l'ajuntament, aquest era el cartell anunciador que hi van penjar, previst per finalitzar-lo al 2002.


No sabem què va passar, ni què van fer amb el pressupost de 185.000€ aprovats per destrossar l'aspecte d'un dels edificis modernistes més importants de Sant Cugat, però sortosament el projecte no es va dur a terme i el celler continua avui mostrant els seus arcs catenaris de maó en tot el seu esplendor.







3 comentaris:

  1. ¿Quién dijo que los templos eran solo religiosos? Vaya maravilla de arquitectura y menos mal que aún es tal cual. Una joya, sin duda. Esas fotos, ¿son actuales? ¿No es visitable el lugar? Muchas gracias, salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Las fotos son de cuando pretendían hacer el proyecto de remodelación, por suerte no se hizo y hoy sigue igual. Se puede visitar, la entrada es libre. Gracias por visitar mi blog.

      Elimina