Entrada destacada

Portes autèntiques de Gaudí a la venda per Wallapop

Especulació a Barcelona

CONEIX RÀPIDAMENT TOTS ELS DETALLS DEL PROJECTE DE NÚÑEZ Y NAVARRO EN AQUESTA GALERIA FLICKR

divendres, 21 d’octubre del 2011

La Rotonda a l'exposició de Sagnier


Sabeu que precisament ara s’està celebrant una expo sobre l’arquitectura de Sagnier a Caixaforum? L’entrada és lliure i teniu temps fins el 8 de gener.




Us recomanem a tots la visita, us fareu una idea de com de prolífic i important fou Sagnier per a donar forma a Barcelona.


No obstant, hi ha una cosa que no deixa de fer-nos pujar la mosca al nas. A la expo, al terra de l’espai central, una catifa reprodueix el mapa de Barcelona i localitza amb punts vermells els edificis de Sagnier.


¿Sabeu què trobareu si proveu de buscar la Rotonda? Doncs, res!, l’ombra de l’edifici hi és insinuada, però no forma part de la ruta Sagnier que presenta l’exposició.



Què pot haver passat? Se n’han oblidat?, creuen que no és una obra prou important de Sagnier? ¿o potser la consideren ja enderrocada? Estrany, tot plegat, molt estrany…



3 comentaris:

  1. voldria creure que se l'han deixada x això que és un edifici a quatre mans com dieu, però això, "voldria creure", pq dieu-me paranoica però fa una certa pudoreta... (@cenetix)

    ResponElimina
  2. Em sembla molt fort que la mà negre de qui sigui arribi fins i tot a una fundació cultural com el Caixaforum. Esperem que es tracti només d'una badada del comissari de l'exposició.

    ResponElimina
  3. Con ANÒNIM en la seva segona resposta.
    Salut

    ResponElimina