Entrada destacada

Portes autèntiques de Gaudí a la venda per Wallapop

Especulació a Barcelona

CONEIX RÀPIDAMENT TOTS ELS DETALLS DEL PROJECTE DE NÚÑEZ Y NAVARRO EN AQUESTA GALERIA FLICKR

dimarts, 28 de maig del 2013

Un altre nyap a Barcelona

Foto: e-notícies

Reproduïm l'article aparegut avui a l'e-notícies: 

L'Ajuntament autoritza una remunta en un edifici noucentista i l'enderrocament d'un modernista


L'Ajuntament de Barcelona ha autoritzat les obres en dos edificis històrics de l'Eixample, un dels quals fins i tot ha estat enderrocat. Aquest és el cas d'una finca modernista situada al carrer Còrsega de la ciutat.




Foto: Google Maps Street Views


Aquest edifici, que comptava amb elements modernistes, ha estat enderrocat. Fonts de l'Ajuntament han assegurat a e-notícies que es tractava d'una finca "no catalogada", ja que sinó no s'hi haguessin pogut fer les obres. Tot i això, el consistori encara no ha donat resposta sobre els detalls de les actuacions fetes i el per què s'han autoritzat. 

Això se suma a la construcció d'una remunta en un altre edifici amb història, just al costat de l'esmentat. És el cas de la finca ubicada al número 129 de la Rambla de Catalunya, xamfrà amb Còrsega. Aquesta edificació noucentista compta ara amb dues plantes més d'alçada, però per a fer-ho no s'ha respectat l'estil arquitectònic. Aquesta obra forma part de la remodelació de l'edifici per a construir habitatges de luxe. S'ha conservat la façana original, però, segons la plataforma Salvem la Rotonda, tot l'interior ha estar derruït per fer les noves vivendes.

2 comentaris:

  1. Estas, SALVEMLAROTONDA, son las nuevas barracas voladizas, que nuestro Ay.untamiento protege con la misma sensibilidad que tiene la caricia de un puerco espín. De muestra el ejemplo que nos pone.

    Estos del Consistorio, solo están por lo que de beneficios. Todo aquello que vislumbre reportar gastos lo deconstruyen ( la palabra derribar es como poco agradable y poco atractiva ).

    Por cierto, si mañana tiene ud. tiempo ( y ganas) se da una vuelta por Tot, y verá lo que cobran nuestros representantes. La Revista Carrer del la FAVB, ha hecho un trabajo excepcional.
    Salut

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Miquel, llegirem el teu blog com fem sempre, ja intueixo que deuen cobrar una morterada.
    Salut!

    ResponElimina